Din design

header2400_barra2

Nordic Souvenir har över 30 års erfarenhet av egen produktion av souvenirer från Asien.
Vi har dessutom över 70 års erfarenhet av att ta fram produkter anpassade för försäljning.
Tillsammans med vårt systerföretag Profilservice.se har vi bred kompetens och lång erfarenhet av att skapa säljande produkter med egen design. Vi har en väl upparbetad organisation som tar hand om produktionen av just din unika vara, i allt från produktval till design, korrektur, kontakt med fabrik och leverans. Vi hjälper gärna ert företag, er klubb eller ert resmål att enkelt skapa egna unika produkter.

Exempel på produkter

SÅ GÅR DET TILL

I den här katalogen hittar du många olika produkter. Produkterna på den blå delen är produkter som vi själva har i vårt lagersortiment och som genom åren visat sig sälja bra ”över disk”.

När du bestämt dig för vilka produkter du tror skulle passa din verksamhet lägger du en beställning hos din säljare eller direkt till vårt orderteam.

Säljaren kontaktar i sin tur vårt orderteam för Custom design som enbart jobbar med att designa produkter. De är anställda av Profilservice.se och jobbar uteslutande med hantering av kunddesign i koncernens båda bolag.

Orderteamet kommer du att komma i kontakt med när det gäller skisser och godkännande av korrektur. Tillsammans tittar ni sedan på utformning av de produkter som du valt. Vid behov av grafiskt material, skisser eller nya motiv har vi både en konstnär och en AD knutna till teamet. Konstprojekten offereras separat.

När ni bestämt er för design och godkänt en digital skiss för orderteamet vidare beställningen till fabriken som
bearbetar ordern.

I vissa fall får du även godkänna ett fotoprov. Detta görs främst för produkter som är svåra att illustrera på en skiss.

Vi har fabriker över hela världen varför leveranstiden varierar kraftigt. Vi rekommenderar er därför att ha ett helårsperspektiv från idé till vara i butik. Ofta går det betydligt fortare och vissa varor kan du ha så snart som 2 veckor efter godkänt korrektur. Men tid är en viktig parameter vid tillverkning av produkter med hög kvalité.

Vill du ha varorna snabbare löser vi det oftast med flygfrakt vilket innebär en något högre kostnad.

LADDA NER DELAR AV VÅR KATALOG FÖR KUNDDESIGN HÄR

Inga produkter matchar den valda filtreringen